Bela dvorana

Galerija slik

Župnijski vrtec Vrhnika
Voljčeva 21
1360 Vrhnika

Delovni čas:
Pon.-pet. 6:00 - 16:30Privolitev uporabe piškotkov zaradi spremenjene zakonodaje PDF natisni

Da ste lahko prišli na našo spletno stran so se na vaš računalnik namestili najnujnejši piškotki (angl. cookies), v obliki nekaj majhnih začasnih datotek, ki so nujni za prikaz in delovanje naše spletne strani ter jih ni mogoče onemogočiti.

Piškotki so nepogrešljivi del brskanja po svetovnem spletu in so namenjeni temu, da se stran lahko prikaže na sprejemljiv način in da je uporabniška izkušnja običajna. Piškotki povezani z našo spletno stranjo se namestijo le začasno, niso kakorkoli škodljivi in niso namenjeni zbiranju občutljivih podatkov uporabnika ali kakršnemu koli obdelovanju podatkov uporabnika (omogočajo ogled naših spletnih strani uporabniku in zbiranje anonimne statistike obiska).

Če se ne strinjate z uporabo piškotkov, prosimo da spremenite nastavitve v vašem spletnem brskalniku ali zapustite spletno stran. V primeru nadaljevanja uporabe spletne strani se s prvim naslednjim klikom na vsebine šteje, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zahvaljujemo se za razumevanje in vam želimo prijetno pregledovanje informacij na naši spletni strani.

 
Predstavitev vrtca PDF natisni

Župnijski vrtec je zasebni vrtec s koncesijo. Izvaja vzgojo in izobraževanje za predšolske otroke po programu: Kurikulum za vrtce, program, ki ga določa Strokovni svet RS za splošno izobraževanje.

V vrtcu izvajamo dnevni program. Program je namenjen otrokom od 11 mesecev do vstopa v šolo. Zajema vzgojo, varstvo in prehrano otrok. Izvajajo se v skladu s cilji in načeli uresničevanja ciljev Kurikuluma za vrtce s posebnim poudarkom na pestri in raznovrstnejši ponudbi na vseh področjih dejavnosti predšolske vzgoje.

 

NAŠE DELO TEMELJI NA VODILU » SPLETAMO DOM VESELJA IN VREDNOT«.

 

V vrtcu je vpisanih 180 otrok, ki so razporejeni v 10 oddelkov. Vrtec je organiziran na dveh lokacijah (glavna enota in enota Kaplanija), ki se nahajata v neposredni bližini. Življenje v vrtcu se odvija v igralnicah, spodnjem in zgornjem zunanjem igrišču, Beli dvorani, telovadnici in drugih prostorih.

 

 

Bela dvorana

V Beli dvorani v dopoldanskem času potekajo različne dejavnosti vrtca.

V dvorani ob popoldnevih potekajo angleščina in plesne vaje Peter Pan.

 

Pestro dogajanje v prostorih vrtca je namenjeno predvsem otrokom in pa seveda tudi njihovim staršem, saj v njih zanje pripravljamo zanimiva predavanja, delavnice in prireditve.