Bela dvorana

Galerija slik

Župnijski vrtec Vrhnika
Voljčeva 21
1360 Vrhnika

Delovni čas:
Pon.-pet. 6:00 - 16:30



DECEMBER V VRTCU PDF natisni

 

December je v našem vrtcu najbolj pester in živahen mesec. Letošnji se je pričel z blagoslovom adventnih venčkov vseh skupin v Beli dvorani. Spoznali smo kaplana Gašperja, ki nam je obljubil, da nas bo v adventnem času večkrat obiskal.

V starejših skupinah je tema od spočetja do rojstva naletela na zanimanja polna ušesa, mlajši otroci se v adventu pogovarjajo o dojenčkih, vsi pa zgodbo spletamo okrog Marijine nosečnosti in veselega pričakovanja Božjega deteta.

V začetku tega tedna nas je obiskal sveti Miklavž, sodelavke pa so za otroke pripravile zabavno predstavo z naslovom »Najraje bi te kar pojedel«. Tudi starši nam bodo zaigrali igrico »Štiri pravljice«, pa še dijakinje iz Ajdovščine pripravljajo za nas nekaj posebnega.

Vsi decembrski vtisi nam bodo okrepili pričakovanje praznikov, da bomo veselih src postavili jaslice in v hlevček položili našega novorojenega dojenčka – Jezusa.

Kolektiv Župnijskega vrtca vam želi prav takšnega iskrenega in navdušenega pričakovanja Božiča, čudovite praznike in zdravo novo leto!

Petra Černetič